Usunięcie jest natychmiastowe i nieodwracalne: znikają profil, treści, komentarze, Wiadomości w rozmowach bezpośrednich, Lupki i ustawienia. W Rozmowach Kręgów zostaje ślad „Wiadomość usunięta” bez autora. Możesz to też zrobić w Aplikacji: Mój profil › ⋮ › Usuń konto.
Kopie zapasowe serwera wygasają same po okresie opisanym w polityce prywatności.